Tannrestaurering med CEREC

Har du behov for restaurering av ødelagt tann eller tenner? Vi i Vestkanten Tannlegesenter har lang erfaring med det moderne systemet, CEREC (Chairside Economical Restoration of Esthetic Ceramics eller CEramic REConstruction).

Kontakt oss

Fordelene med CEREC

CEREC er en revolusjonerende tannbehandling som muliggjør tannrestaurering i løpet av ett enkelt tannlegebesøk. Det betyr at du får raskere behandling, og mer spesialtilpassede proteser ved hjelp av digital skanner. CEREC-behandlingen er også kjent for å gi deg færre komplikasjoner i form av infeksjoner, mindre behov for boring og minimal belastning av tann eller tenner. CEREC-systemet gir et naturlig utseende og sammenfaller med tennenes farge, med en meget god holdbarhet og suksessrate.

Behandling med CEREC

Vi i Vestkanten Tannlegesenter bruker CEREC-systemet på vår klinikk i Loddefjord. Før vi begynner behandlingsprosessen vurderer vi din tannhelse med røntgenbilder. Har tennene dine god helse går du videre til å ta et 3D-fotografi av den tannen eller de tennene det gjelder. Deretter produserer vi en keramisk tannprotese ved hjelp av dataprosesser, DAK (Dataassistert konstruksjon) som freser ut proteser av en porselensblokk som passer overens med din farge. Til slutt påsetter tannlegen tannprotesen, og alt skjer i løpet av tannlegetime.

Kontakt Vestkanten Tannlegesenter på tlf: 55 50 10 00 for mer informasjon om tannrestaurering og CEREC.