Om Vestkanten Tannlegesenter

Vestkanten Tannlegesenter har lyse og moderne lokaler. Hos oss er det enkelt å parkere og vi har fleksible behandlingstider frem til kl 20:00 på kvelden. Vi har over 30 års erfaring med tannhelse og -behandling, med et stort fokus på å fornye og forbedre spesialiserte og ordinære tannbehandlinger. Det gjør at vi kan tilby deg et trygt og tidseffektivt besøk på vår klinikk.

Kontakt oss

Moderne utstyr og behandling

Vi har spesialiserte tannleger og moderne utstyr som gjør at vi kan behandle mer krevende inngrep som rotfylling og tannrestaurering. Vi er kjent for å benytte oss av den revolusjonerende 3D-teknologien, CEREC. Tannrestaurering med CEREC er en rask og skånsom teknikk, som bruker tannfarget keramikk/porselen for et mer naturlig resultat.

Våre tannpleiere utfører også behandling av tannkjøttsykdommer, tannbleking og forebyggende behandling av tann og tannkjøtt. Les mer om våre tannbehandlinger her.

Bli kvitt tannlegeskrekk

Vi ønsker at du som pasient skal få en tillitsfull og trygg behandling av våre tannleger og tannpleiere. Dermed har vi satt ekstra fokus på å sikre at du føler deg avslappet og fortrolig under ditt besøk hos oss. Våre tannleger er trent i pasientkommunikasjon og er gjerne behjelpelig hvis du har spesielle hensyn vi bør tenke på i forbindelse med tannlegeskrekk eller andre besvær. Da setter vi opp en individuell plan for din behandling, slik at du som pasient får det mest ideelle tannlegebesøk.

Ta kontakt med oss om du ønsker å bestille time.

Våre ansatte

Tannlege Gunnar Moland

Gunnar Moland

Daglig leder og tannlege

Tannlege Line Omland

Line Omland

Tannlege

Tannlege Kristin Moland

Kristin Moland

Tannlege

Tannlege Elisabeth Jacobsen

Elisabeth Jacobsen

Tannlege

Endodontist Ellen Berggreen

Ellen Berggreen

Spesialist og tannlege

Endodontist Athanasia Bletsa

Anthanasia Bletsa

Spesialist og tannlege

Tannlege Anne Grethe Teigen

Anne Grethe Teigen

Tannlege

Tannpleier Mona Strømmen

Mona Strømmen

Tannpleier

Tannhelsesekretær Tone

Tone

Tannhelsesekretær

Tannhelsesekretær Cathrine

Cathrine

Tannhelsesekretær

Tannhelsesekretær Elise

Elise

Tannhelsesekretær

Tannhelsesekretær Evy

Evy

Tannhelsesekretær

Tannhelsesekretær Jane

Jane

Tannhelsesekretær