Tannpleie i Loddefjord

God tannpleie er svært viktig for din generelle trivsel og helsestilstand. Forebyggende tiltak som pussing av tenner, skylling med munnskyllevann og bruk av tanntråd er med på å opprettholde en god munn- og tannhelse. I tillegg er det viktig å besøke tannlege regelmessig, slik at vi kan se om du har påbegynnende problemer som bør behandles.

Tannpleie hjemme

Hovedansvaret for tannhelsen din ligger hos deg selv, og det viktigste du kan gjøre er å pusse tennene dine hver morgen og kveld. Vær oppmerksom på at du bør bytte ut tannbørsten regelmessig. Begynner busten å sprike, så er tannbørsten klar for å byttes ut. Bruk av tanntråd er viktig da tanntråden fjerner matrester også der tannbørsten ikke kommer til. Sukkerholdige drikker og snacks er med på å skape trøbbel for tennene, så vær forsiktig med å innta mye av dette.

Besøk tannlegen

Når du besøker tannlegen jevnlig, forsikrer du deg om at du ikke har påbegynnende hull eller andre problemer. Eventuelle problemer vil være i startfasen, og kan som regel enkelt og smertefritt behandles av tannlegen før de utvikler seg til hull eller betennelse.

Er det på tide med en tannlegetime?

Klikk her for å ta kontakt med oss.